Monday, November 28, 2011

Jom Jejumpe!



Salam Maal Hijrah :)

Ni teman nak ngajak ke acara jejumpe.. mari le jumpe2 merapatkan silaturrahim.
Info lanjut bekenaan ni buleh le dibace di rumah Dato'LF dan rumah kakcik.
Moh le kite besame2 memeriahkannye! Dijamin seronok!
... Salam Bersambut, Ukhwah Bertaut... 

15 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
TKASIH BYK KERANA MEWAR-WARKAN PERJUMPAAN KITA.

kakcik said...

Kalo mike tak datang nanti, teman taknak kawan dengan mike tau... (~_~)

azieazah said...

Kita dah pernah jumpa ke belum?

AzeedA said...

w'slm Dato'.. same2! insyaAllah jumpe di 'istana' Dato' nnti ye :)

kakcikku cayang.. opkos teman pegi kalo takde aral ;)

kak azieku cayang juge.. jumpe dh kt rmh kakcikku cayang, yg pakai pink tuuuu

miloais said...

iols tak dapat join ye...
kirim salam iols pada yg hadir... yg kenal iols... :D

AzeedA said...

ala uols ni.. baru iols ingat nk beramas mesre dgn uols hehehehe.. insyaAllah ye.. tp kalo kakcik taknak kawan uols, iols tak tauuuuuuuuu ;)

ibundo said...

ko kenal kpah ke tak nanti ek..

AzeedA said...

insyaAllahhh teman caghi sampey jumpe!

akuzle ayu said...

kak AA tuh tnya seriuskah? hehehehe... sy sgt kenal akak, i mean kenal tuanlah tp x smpt nk 'kenal' ngn kek cokolat gojes yg byk chip cokolat lebey dr chipsmore arituh. even masa akak letak tuh, sy ado d situ. itulah namo ae takder rejeki...huhuhuhuhu

AzeedA said...

ayu.. kak AA tu kan 'penyeri mejlis' hehehe semue pakat berebut nk sembang ngan dia, dlm ramai2 tu teselit le akak yg femalu ni hehehe ;) insyaAllah akk bwk lg coklet brownies tu utk ayu ye!

luahfikiran said...

SALAM,
TKASIH MEWAR-WARKAN. MOGA PERJUMPAAN KITA MENCAPAI MATLAMATNYA. KITA JUMPA NANTI

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong, selamat berkenalan. Maaf baru ni dpt ziarah blog Yong, teman baru balik dr Makkah, tak sempat nak nyongket sana-sinin! Ater...sonok yer buat jumpa-jumpaan ni! Ni geng Kakciklah ni. Nanti uploadlah gambor bebanyak bagi keme nengok yek?

AzeedA said...

w'slm Dato' & Yong Halima :)

jumpe di rumah Dato' nnti ye.. insyaAllah!

Yong Halima ke rmh Allah ye.. alhamdulillah.. seghonok teman nengok gambor2nye. terima kasih ye kongsi pengalaman & pandangan Yong yg luehh tu :)
nnti teman tayang gambor2 gathering tu ye.. insyaAllah!

gedek! said...

uits....

lama nya tak update rumah ni...

AzeedA said...

hehe..
teman bizibodi benor yeop gedek!
ni pon nyelit time OT aplod gambor2 yg sikit benor tu hehehehe
syyhhhh jgn kabor ke Tok Jib ye ;)