Thursday, October 27, 2011

Jejumpe Blogger

mintak mahap ye..
dah ditegor kakcikseroje baghu le naik tajuk ni.
sibuk bebenor 2,3,4 hari lepeh gathering 23 Okt tu. tak dan nak tulih pasey tu.
tapi..... memang best wo o oh!
gambor2 & stori2 nye ade berpusat link di blog kakcik
insyaAllah hoping to meet those who missed kat jejumpe di istana Dato' LF pulak!

aaaa.. ok lah satu gambor teman share dari blog azian ye..

ce teke teman yg mane?

suke teman nengok sengihan kakcik tuuuu.. suwiittt sgt!

9 comments:

kakcik said...

Hehehe... bukan senang nak tengok kakcik senyum tau! :)

mala said...

aku tau yang mana .... :-)

AzeedA said...

kakcik..
ye teman tau.. alhamdulillah suke ati teman nengok :D *sengih manes*

paun eh puan mala..
hang mana aci..
*lupe nk letak syarat ce teke tak bleh kawan sekolah*

*Miss Geli^ said...

hakak, ngape ngan senduk?

apa petua pasal senduk?

kalu curi senduk akak, dapat anak lelaki kah?

gittuew??

kalu betol, aku pegi curik..bak alamat umah

NM02 said...

dato LF buat gathering lagi kat umh dia, pegi kah?

AzeedA said...

hadik geli..
kamu tak tau ke petua turun menurun tu?
alah rmh hakak dekat2 balai bombe tu je, jemputle curik hahah.. ;)

niezz..
insya Allah! dengornye date lom setting, kalo tak clash apepe kite jumpe sane yehhhhh

luahfikiran said...

SALAM,
DIJEMPUT DATANG KE BANDAR BARU BANGI NANTI PADA 18/12/11. JANGAN TAK DATANG

akuzle said...

itu senyum bahagia, kak. kerna berjaya praktis majlis kenduri...ya allah! den br pasan yg x snap pom gmbo ngan kakcik. pdhal blk lmbt..hhuhuhuu

AzeedA said...

w'slm dato' LF.. insya Allah akan kami dtg sekeluarga berkenalan dgn dato' sekeluarga nanti :)

ayu nasikkrabu.. iye bebenor tu! ate puan ghomah bizi melayan tamu2.. nnti kite begambor pueh2 kt rmh dato' ye ;)