Friday, January 13, 2012

Aci Aci Muat Tak Pintu?

Ingat tak ni? Episod 1 hehehe

Ni episod 2.. patutnye siaran 'Rabu Tanpa Kata' tapi pintu slim tu gagal diupload ;)
Ha.. ape kate kome?

11 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam,

Kurusnya pintu!

kakcik said...

Eimokkkk... idok muat ghasenye kakcik nak masuk tu! ;-)

cheqna said...

cheqna kompem tak muat..
hahahaha

miloais milo said...

pintu tu diet eh???
ke... pintu tu dah gi slimming world???
kurus gitu...
ekekekeke

AzeedA said...

W'slm Yong Halima.. :)
ate sabor je le aci nye ye!

KakCik!
Eimomokk teman ponn.. itu yg ngamik gambor je!

CheqNa!
kite sherupeeeeee.. ;)

Uols!
selim the river bebeh!

Ayl Aziz said...

Itu muat tangan capai mencapai aje :)

Acik Erna said...

Azeeda..memang kecik betul..takut dah lepas masuk tak lepas keluar pulak..

AzeedA said...

Puan Lya!
a'ah ekk betui sgt tuuu.. tapi aci jugak yg dpt name hehehe

Acik Erna!
ngeri kak.. masuk tak keluar dh tuuu ;)

mala said...

dah brapa hari aku cuba komen pakai Tab tapi tak boleh.

jenuh la aci nak kena maintain slim selalu ye...

*Miss Geli^ said...

ala, asal tak tegur je..saya memang gitu..kalu dah kelam kelibut ngan kenit, memang tak pandang kiri kanan dah! hahhahah

AzeedA said...

mala!
jgnkan gune Tab.. gune PC ni pon tak leh nk komen kat blog hang. sabor jelah nengok cempedak goreng tuuuuuuuu

adik-geli-yg-chomel!
akk nmpk mula2 dh mcm kenal.. tgk tgh menonong je dgn si kenit wat muke kesian.. nxt time lah!