Tuesday, October 4, 2011

Hati Batu!

Assalamualaikom.. :(

Beritenye kat sini - http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2011/10/4/nation/9627285&sec=nation
Maap ye teman ni dah tebi'at bace akbor omputeh. Takde niat boikot akbor melayu, bace juge sesekali-kale.
Sedih benor tengok kat Buletin Utama malam tadi. Berlinang ayor mate teman nengokkan gambor baby yang di'blur'kan tu. Seksanye idup yang hanye beberape jam tu... Kot ye pon panik, ape salah baby tu nak dicampakkan ke dalam longkang??? Ya habibi teman kate mungkin dia meghoyan. Wallahu'alam..
Campakkan/Tinggalkan pade teman ni kalau tak ndak. Merayu sangat ni..

update kul 3ptg - untuk berite terkini & tiada kesan blur yg melampau, teman suke tenggek kat http://ondscene.my/jenayah/2-kes-buang-bayi-1-mati-1-selamat

9 comments:

*Miss Geli^ said...

memang meroyan la tuh..


akak, masalahnya saya dah setahun tak period..
kena tunggu seminggu lagi kot, pastu wat upt, pastu baru pegi cucuk kalu tak double line..

adeshh!!

niwei, mekasih

NM02 said...

betul2 masuk dalam longkang baby tu.. huh! mmg giler meroyan la tu

AzeedA said...

adik geli!
itu la kan.. maksaelahnye mesia ni bab2 meghoyan mmg takdek support system.. pempuan juge disalahkan kerna bersifat 'kejam'

niezz..
kesian sangat kan.. hancur hatiku.. :(

Amy Syaquena said...

ya Allah mane perginya hati perut nie..geramm betul la

AzeedA said...

TQ amy dtg jenguk :)
demi nikmat yg sementare.. sanggup lupa Tuhan!

Cikgu Tie said...

Dah ada perasaan agaknya.

kakcik said...

Janganlah terjadi perkara sebegini hendaknya. Kalau tak sanggup jaga sendiri, bagi sahaja pada orang lain. :(

ibundo said...

dosa ditambah pula dengan dosa lagi.

AzeedA said...

Cikgu Tie..
perasaannye dtg lmbt benor.. nangis ayor mate darah pon takkan terundur mase :(

kakcik..
terus-terang cakap, dlm kuarge teman ade yg telanjor.. alhamdulillah anak tu kami jage sebaiknye mcm anak2 kami yg lain..

kakpah..
akhirat sok jawab le ye..