Thursday, October 10, 2013

Kerna ......, ....... binasa!

Assalamualaikom & g'day, mates!

Ini bukannye soklan spot SPM ke ape.. hehe 
Hari ni rase nak luaaaaaahhhh sangat ape yang berlaku kebelakangkangan ni..
Kalo dolu dolu dolu, kerna mulot badan binasa. 
Kalo sekrang krang kang, kerna jari silaturrahim binasa jua.
Ye J.A. ja... R.I. ri... JARI 

Taip taip lepas tu enter je, takde lalu kat pikiran a.k.a. otak akan kesannye ditaip ataupon di'kopipes' kat penerima hantaran tu.
Akhirnye mesej disalahpaham, akhir akhirnye jadi punca putuih sedara, kawan, kawin dan sewaktu dengannye.

Dah banyak sangat berlaku.. dah naik meluat!
Udah udah le kome nambah dose tuuuuuu!













TAPI...















Jari yang gini teman gemor.. eemmmmm daaappppp! 






Piiiiisssss & leeerrrrv yawwwhhh!



***gambor gambor adelah dari carian pak inchek gugel***

8 comments:

Lynna Ghani said...

Tangan pon ada mulot. Patotla kuat gegetz! hahaha :P Lapaq la tgk jejari yg edible tuh!

Kakcik said...

Kalo jejari tu, teman pun gemo. :)

mala said...

hemmmm adakah situasi ini seperti yg telah aku lihat di FB baru-baru ini? ;-)

Lya Aziz said...

guna jari pun buleh.... :P

Lya Aziz said...

eh Mala oh Mala... apa cer??? *tak tau cer*.

AzeedA said...

Lynna gebuzzz.. gegetz chenta! auwwchh!

Kakcik.. jejari itu mmg nyams!

eh Mala oh Mala.. haaa cecite cecite kat Puan Lya kita nunnn

wahida said...

mmg pun...saya sedang melaluinya...agree...main send je, pastu penerimaan org tu lain pulak...terus jadik gaduh...huhu...


salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

AzeedA said...

Wslm Wahida :)
akk dh folo yuuuu!