Monday, April 23, 2012

Delapan Belas Minggu!

Ye lah ye lahhhh... Orang Melayu kite tak panggey minggu2 laa. Empat setengah bulan le ye :)
InsyaAllah Jemaat ni ade update on beybee, k?
Hari ni sebenornye nak buat belated wish-in-entry for my KeechapManness, si AbgLong!
Kakcik ade Along, Angah, Bangcik & Budak Sepet, Cik Ina  dgn Yuyi, Gula2 Hacks & Firdaus, so nak le ngejoin kelab buleh?





My KeechapMannes! Born 3a.m. 17th April 1999. Orang dolu kate kaler kulit tu ikut time bersalin. Betui le gamaknye.. AbgNgah lahirnye 9 pagi so agak cerah kulitnye walopun dah kene bakor sebab masuk kawadkaki & main bola. AbgChik yang kulit putih merah2 skit lahirnye 3petang.
He's the joker of the family, blurry at times, a computer geek at heart.
Happy Belated Birthday, my KeechapMannes! 
Umi loves u loads! Moge Allah limpahkan rahmat ke atas AbgLong dunia & akhirat, amiinnnn!

5 comments:

kakcik said...

Amvoiiiii... keechapmannes! ish ish ish.... sian dia!

Epi bilated besday juga untuk AbgLong. Mike ajenye tak acikacangputih tau... Jemaat ni teman kat KK sana, entah dapat ngintei belog ke idok tak tawu le... :(

miloais milo said...

cepat aje rasanya
dah 4bulan 1/2 kan???

moga sihat selau - uols dan baby

and happy belated birthday - utk anak bujang uols.. KeechapMannes! memang manis pun orang nya

AzeedA said...

Kakcik!
sunggohpon tuut, dipandang mannessss hehehee...
insyaAllah kalo ade apdetnye, teman sms ye ;)

Miloaiskurangmannesss..
tu la.. makin cepat masenye..
aminn.. mekasih ye atas doa & belated wish :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

kenapa plak ko panggil abang long keechapmanness?Firdaus pun kulit cam along ,janji manis.happy belated besday Along semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, besar jadi anak yang soleh ye, jangan lupa jasa ibu ayah ye.

AzeedA said...

Cik Ina Memon..
lupe lak nk stori yg AbgLong ni antu kicap manis yg manis!
TQ for wish & advice :D