Monday, May 23, 2011

Potret Terakhir - updated

ayor mate teman tumpah juge akhirnye kat sini...
al Fatihah buat yg pergi menemuiNya & salam takziah kpd keluarga mangsa2..
moge jadi pengajaran buat semua..
moge dilindungi mereka yg terselamat dr mereka2 yg suke mengambil 'peluang' atas musibah ini.... amiinn..

update 24/5/2011 - alhamdulillah.. ade hikmah di sebalik musibah ni.. :)

7 comments:

kakcik said...

Benar... ada yang menjadikan sesuatu musibah sebagai tempat untuk mencari untung! :(

AzeedA said...

ye kakcik.. bedebah sunggoh!
kakcik pehabor? sehat le harapnye ye..

mala said...

al-fatihah ... sedih ah pagi tadi aku tengok MHI fitri dgn abby dok baca newpaper. abby meleleh ayaq mata. tak keluar suara fitri saja yg dok bercakap.

miloais said...

Al-Fatihah...

sedih betul baca paper hari ni...

AzeedA said...

yeke mala?
memang menyayat ati.. esp those boys r abt the same as mine..
Allah lebih menyayangi mereka.. thats the only consolation out of this tragedy.. :(

uols..
lebih sedih lg bile mcm2 'solutions' diwar2kan only after the such tragedies happened.. ramai yg lebih suke cure than prevent..

kakpah said...

sayu kita untuk mereka. Alfatihah untuk yang pergi dan takziah untuk keluarga yang meratapi..

AzeedA said...

al Fatihah..