Sunday, January 9, 2011

lupe nk boh tajuk pulok eh hehehe

teman tgh mendengor cik ke$ha nyanyi kat redio melayu ni. sbenornye dh lame teman prasan tp ni nak cite.. apekehenye gi 'blur' kan bunyi whenevr she sings 'drunk', 'tipsy'? tak takut ke kome kne sound dek si pembuat lagu itu kerna 'menyumbang'kan lagunye itu walopun sesikit? am no supporter of lagu yg ade carut, (tp carut ke those words?) takat dengor pon utk dose sendri je. kalo ade yg carut2, kan ke baguih lagu tu tak kome dengorkan kt stesen kome.. kan? dolu2 kan ade lagu2 tempatan yang kne gam.. apesey lagu2 luor tak kne gam juge? mane kome tau lagu2 korea ke jepun ke latino yg kome mainkan tu carut-free songs? i doubt u hav pasukan screen setiap lirik lagu there.. or do u?

heghan betui..

7 comments:

kakcik said...

Ha... baguih.... baguih.. dah ada entri. Maghi teman kabo macamana nak tuko waktu tu. Sebab teman tak ade SPM, teman guna BM je tau..

Mike pegi ke Papan Pemuka (Dashboard - kalau teman tak silap). Pas tu bukan Ameno, mike pegi kat TETAPAN. Pilih MEMFORMAT. Pas tu bukan DAP pulak, mike pegi kat ZON WAKTU - pilih (GMT +08.00) Kuala Lumpur. Macam tu la gayanya... :)

a.samad jaafar said...

wahhh...ade lagi oghang peghok nih.. kene teman polo nih.. moh singgoh nyongkeit ke ghumoh teman yak..

AzeedA said...

ha! baguih2 dh ade yg ngomel!

kakcik cayamm - ngelupor teman balikkan BM ke BO (bahse omputeh) ehhehe mujor pas bukan ameno! mekasih ye.. ailapyuh!

yop samad - mekasih le nyinggah :) teman nk nyongket dh ni.. siap2 ye!

a.samad jaafar said...

azeeda,..mike ni oghang mane hah..mun idok nyusohkan mike, ce detok cbox kat belog ni..yo senang nok belabun..

AzeedA said...

yop samad weh.. nk detok cbox kne blok kt opis teman ni ha.. teman oghang teluk ensen.. makpak asey tapah road belake.. ate ade bau2 buoh ke kite ni?

kakcik said...

weh... bau buoh mende pulok kome bedua ni? buah deghoyan ke buah limo bali??? hehehe...

AzeedA said...

buoh kuinin kakcik oi.. makan sambey buoh kuinin + nasik paneh2.. fuyooooo leleh ayor liyor..